uurrooster

Uurrooster

2023 - 2024

*onder voorbehoud

LIDGELD:


Alle teams : €170 incl. verzekering en gebruik cheeroutfits en poms.

 Excl. eenmalige aankoop clubjasje. 


CHEERFACTORY HEEFT SHOWTEAMS:

Wij houden geen audities! Wel zal er voor elk optreden een selectie plaatsvinden binnen het team. Er wordt dus wel verwacht van elke cheerleader dat men mee gaat optreden indien gekozen voor de selectie. 

Voorwaarden is dus dat je graag optreed en ritme hebt. Teamgevoel is ook zeker nodig. Als cheerleaders reken je op elkaar.


One team, One dream!


VEEL GESTELDE VRAGEN:


*Hoeveel optredens zijn er op een seizoen?

Leuk nieuws voor volgend seizoen: wij gaan een samenwerking aan met KVC Westerlo. Dit wil zeggen dat we elke maand een gastoptreden doen in 't kuipje te Westerlo. Hoe deze juist verdeeld worden tussen onze 2 teams wordt in het seizoen meegedeeld.

Andere optredens:

Hier kunnen wij op voorhand geen antwoord op geven, dit hangt af van de aantal aanvragen die wij krijgen. Daarom verwachten wij ook dat de cheerleaders mee gaan optreden om opdrachten te kunnen aanvaarden als teams. Ook op de vraag: "waar zijn deze optredens", kunnen we uiteraard nu nog geen antwoord opgeven. 


*Moeten de ouders zelf rijden naar de optredens?

Ja, wij zorgen niet voor busvervoer. Wel carpoolen de cheerleaders vaak. We vormen samen een team. Ook de ouders, dit is het mooie van onze Cheerfamily. 


*Moet ik elke les aanwezig zijn?

Aangezien we al geen audities doen en iedereen graag verwelkomen in onze teams wordt er uiteraard wel verwacht dat m'n elke les aanwezig is. Zo zorgen we ervoor dat het team geen achterstand heeft bij de dansen en elke keer reeds geleerde zaken terug opnieuw moeten aangeleerd worden. Uiteraard hebben we begrip bij overmacht.


*Ik doe liever geen optredens, wat nu?

Ons doel als cheerleadingteam is optreden. Dus we verwachten dan ook, als je geselecteerd wordt voor een optreden, dat je ook meegaat.

One team, One Dream. 

*Is er een reglement?

Uiteraard is er zoals overal, elke sportclub, school, werk, noem maar op,... een reglement. Deze krijg je mee bij inschrijving.

Ook geven wij als bestuur graag mee dat U, als ouder, een belangrijke invloed hebt bij de sportbelevenis van uw kind.

Cheerleading is een teamsport, met een grote nadruk op respect. Zowel naar het team, trainers als bestuursbeslissingen. Wij verwachten dat U, als ouder, volledig achter de hobbykeuze van uw kind staat, alsook de keuze voor zijn of haar team.


Voor de ouders hanteren wij een cooldown-periode van 24u. D.w.z. dat ouders de trainer niet zullen aanspreken of contacteren ivm hun zoon/dochter na een afgelopen training of optreden… Een gesprek zal ten vroegste 24 uur na afloop van de wedstrijd/training plaatsvinden EN op voorhand aangevraagd worden! Zo zorgen we ervoor dat de eerste emoties al wat bekoeld zijn want die verhinderen vaak een constructief gesprek.


ADRES:

Sporthal De Doelen

Schuttershof

2440 Geel